Общи условия за ползване на електронен магазин mixfleur.com

С потвърждаването на поръчка в онлайн системата на mixfleur.com декларирате, че сте съгласни с общите условия за продажба на продукти от НАДС ФЛАУЪРС  ЕООД, описани на тази страница.

 

  1. Задължения и допълнителни плащания.

1.1. При покупка на продукти от НАДС ФЛАУЪРС  ЕООД, показани на  mixfleur.com , се задължавате да изплатите на НАДС ФЛАУЪРС ЕООД стойността, показана на страницата на продукта, както и всички транспортни разходи за доставянето му до заявеният от Вас адрес или нужни, за да го получите от офиса на фирмата.

1.2. При заплащане чрез наложен платеж на куриер, предварително заплащане през друга система или превод по банкова сметка или микросметка се задължавате да заплатите всички такси върху стойността от страна на фирмите, предоставящи куриерските услуги, банковите институции или други системи, използвани за плащане на продукти.

1.3. Цените на mixfleur.com са обявени в български лева и с включен ДДС. Ако плащате чрез конвертиране от друга валута чрез услуги като PayPal, E-Pay или кредитна карта, всички разходи или загуби, свързани с конвертирането от български лев към валутата, в която плащате, са за ваша сметка.

 

  1. Условия за получаване на продукти.

2.1. Всички продукти, показани на страниците mixfleur.com , може да получите и на място в магазин MixFleur  на адреса гр. София бул. Александър Стамболийски №37, посочен на страницата за контакти, но само при условие, че имате предварителна поръчка и потвърждение от наш сътрудник отпреди не по-малко от 3 часа преди желаното от Вас време за получаване на продуктите .

2.2. С оглед безпроблемно доставяне на поръчките до заявените адреси извън гр. София НАДС ФЛАУЪРС  ЕООД работи с куриерска фирма Лео Експрес, но си запазва правото да замени куриерската фирма с други спедиторски фирми или да не използва услугите на тези фирми.

2.3. Условията за доставка и цените за доставка са продиктувани от условията на фирмите, предоставящи куриерски услуги. Ако желаете да получите своите продукти чрез друг вид пощенски услуги за ваша сметка и на собствена отговорност, може да се свържете с нас чрез телефонен разговор, за да уточним детайлите около изпращането.

2.4. НАДС ФЛАУЪРС  ЕООД не носи отговорност за забавяния на доставките в следствие на природни бедствия, поредици от празнични неработни дни, забавяния в логистиката, зависещи от фирмите, предоставящи спедиторски услуги, грешни данни за доставка от страна на получателя и/или невъзможност на куриера да се срещне с получателя.

 

2.5. Задължително условие от Ваша страна е да предоставите пълна и точна информация за адреса на получателя, както и телефон / e-mail за връзка с него и Вас.

 

2.6. В случай на отсъствие на получателя на посочения адрес в уговореното време пратката може да бъде доставена на негов колега (при доставка в офис, магазин и др.), роднина (при доставка в дома), рецепция (при доставка в хотел) а при липсата на опция за доставка пратката ще бъде върната и може да бъде взета от наш офис.

 

  1. Условия за работа със сайта.

3.1. За да поръчвате стоки и продукти от страниците на mixfleur.com е нужно да предоставите валиден e-mail адрес и телефон за контакти, както и трите си имена и ЕГН за издаване на фактура на физическо лице или информация за фирмена регистрация за издаване на фактура на фирма. Тази информация няма да се споделя с трети лица, но може да бъде предоставена на органите на властта при законно изискване. Електронните адреси може да бъдат употребявани с цел уведомяване за промени във функционалността на сайта, при сериозни промени в продуктовата гама или за административни съобщения.

3.2. В процеса на покупки или чрез връзка с вас екипът на  mixfleur.com може да получи ваши лични данни. В интерес на добрата практика и с оглед защитата им ние не пазим база данни с тях, с изключение на включените в документи за покупка според изискванията на настоящото законодателство на РБ.

3.3. Екипът на mixfleur.com прави всичко възможно страницата да работи възможно най-добре, но не носи отговорност за временната или постоянна липса на достъп до нея. Забраните за достъп до страницата може да доведат до невъзможност за подаване или изпълняване на поръчки от mixfleur.com .

3.4. Възможни са проблеми при изпълняване на някои от функциите на страниците. Ако смятате, че при някое от действията ви в сайта сте попаднали на грешка, може да ни уведомите чрез телефонно обаждане на 0899149891.

 

  1. Рекламации и възстановяване на заплатена сума

 

4.1. Имате право да върнете получен краткотраен продукт в рамките на 24 часа след получаването му и ще Ви бъде възстановена пълната заплатена от вас сума, без транспортните разходи и разходите, свързани с метода на заплащане, както и тези за застраховане на продукта, ако сте имали такива и разходи свързани с повреда на артикулите ако те имат годност или са с краткотрайна издържливост (цветя). Задълженията Ви спрямо цитираните закони изискват да се грижите за безупречния търговски вид и комплектация (опаковка, аксесоари, инструкции) на закупеното изделие (при букети, аранжировки и др. краткотрайни е необходимо да сте осигурили напояване и оптимална температура от 18-20 градуса по целзий)

4.2. Допускат се и рекламации на продукти, когато дефектите са проявени преди сключване на договора за продажба или са в следствие на действия на екипа на НАДС ФЛАУЪРС ЕООД.

4.3. Рекламации, доведени поради действия или бездействия на клиента или получателя няма да бъдат разглеждани и НАДС ФЛАУЪРС ЕООД / Mixfleur не носят финансова отговорност.

4.4. НАДС ФЛАУЪРС ЕООД / Mixfleur не носи отговорност и няма да възстановява пълната заплатена сума от клиентите, в случаите, когато получателите категорично отказват да приемат пратката. В тези случаи клиентът има право да пренасочи пратката за друг адрес, да получи поръчката си в някой от магазините ни или да получи частично възстановяване на сумата (от сумата се изваждат всички транспортни разходи, разходи по изготвянето на поръчката, разходите свързани с плащането и всички евентуални загуби на цветята използвани в модела).

4.5 Рекламация има право да заведе само и единствено подателя (клиента) по дадена поръчка, рекламации от трети лица няма да бъдат вземани под внимание.

4.6 В случай на вече изготвен краткотраен продукт (букет, аранжировка, кошница и др . с отрязан цвят) и невъзможност да бъде доставен на посочения адрес или друг посочен от подателя или получателя, ще бъде върнат в наш магазин за престой. При повторна доставка артикулът няма да бъде заменен с нов и екипът на НАДС ФЛАУЪРС  ЕООД няма да носи отговорност за свежестта при евентуална повторна доставка.

4.7 В случай, че плащането е направено с банкова карта,Възстановяването на суми се извършва, на посочена от клиента банкова сметка във валута „Български лев“ до 3 (три) дни.

4.8 В случай, че плащането е направено чрез платежни системи ePay, EasyPay,PayPal,Банков превод, наложен платеж то заплащането ще бъде възстановено по обратния път на заплащане в рамките на 3 (три) дни.

 

4.9 В случай на направена индивидуална поръчка от даден клиент, заплатена или капарирана с посочена дата за доставка и в последствие отказана, а заявените цветя неизползвани или бракувани, поради бездействие на клиента, то НАДС ФЛАУЪРС ЕООД не се задължава да възстанови заплатената от клиента сума, според индивидуалния случай и по преценка на служител в НАДС ФЛАУЪРС  ЕООД може да бъде направено частично сторниране на заплатената сума, като бъдат извадени всички транспортни разходи, разходи за магазинаж и себестойността на унищожените или неизпозлваеми артикули.

 

  1. Материали на сайта

5.1. Всички статии и други материали на страницата са обект на авторски права според Закона За Авторско Право на РБ и принадлежат на НАДС ФЛАУЪРС  ЕООД.

5.2. Всички или повечето материали на страниците на mixfleur.com са публично достъпни и могат да се разпространяват и копират свободно при условие, че бъде публикувана връзка към оригиналния материал без тагове като noindex/nofollow.

5.3. Снимките на продукти, публикувани в магазина на mixfleur.com са обект на авторски права и не могат да бъдат разпространявани, копирани и публикувани без разрешение от авторите на сайта.

 

  1. Продукти и тяхното описание

 

6.1. Всички фотографии на продуктите публикувани в онлайн платформата mixfleur.com са примерни и не гарантираме сто процентовата идентичност на поръчания продукт с този, който се използва за примерен, но се задължаваме да бъде с максимална точност и прилика. Моля, да имате в предвид сложността на аранжирането и идентичността на всяко едно цвете, поради което е невъзможно да имаме абсолютна прилика.

 

6.2. Всеки съставен елемент от публикуваните тук продукти (mixfleur.com ) подлежи на промяна при възникнала липса в търговския обект.

 

  1. Изменения на условията

Изменението или замяната на тези условия от страна на НАДС ФЛАУЪРС ЕООД има сила за страните по договор за продажба, сключен преди изменението или замяната на общите правила и условия, ако задълженията на някоя от страните не са изпълнени изцяло към момента на изменението или замяната на общите условия, ако купувачът не е заявил писмено в срок от пет дни от получаването на известие на продавача за изменението или замяната на общите условия, че отхвърля изменението или замяната им.

 

Титуляр на електронния магазин:

 

Фирма: НАДС ФЛАУЪРС ЕООД

ЕИК: 205 462 450

МОЛ: Надежда Дионисиева

Седалище: София, бул. Александър Стамболийски 37